top of page
311203433_889821105258178_577433964947507055_n_edited.jpg
Benieuwd naar wie er schuil gaat achter Kamilou? Ik vertel je graag wat meer... 

Hallo, ik ben Karen, trotse mama van Mila en Louise, partner van Hendrik en altijd druk in de weer in my own happy place.


Mijn verhaal start in 2018, op onze huwelijksdag. Tijdens de voorbereiding naar hét moment van ons leven stond één ding als stip bovenaan op mijn to do-lijstje: Ik wou ons feest een persoonlijke toets geven, ik wou dat het feest ONS ademde, dat het stijlvol en tegelijk heel sfeervol was. Eerlijk, ik wou dat onze vrienden en familie er jaren later nog zouden over napraten. Wie wil dat niet, toch? En met enige trots mag ik zeggen: 'mission accomplished'.

foto van mij.jpg

Ik ging aan de slag met glazen bokaaltjes, lege wijnflessen, jutelint, kant en veel lijm. Uren avondwerk resulteerde in stijlvolle tafeldecoratie met een bohemian/ vintage toets. Maar wat me vooral opviel: Creatief bezig zijn bracht me tot rust. Het was een verademing voor de drukke werkweken waarin deadlines en multitasken deel uitmaken van mijn dagelijkse routine. Mijn hoofd kan dan even uit en werken met mijn handen laadt me helemaal op.

Nieuwe creaties met zorg maken en ze ook delen, klanten gelukkig maken… Ik zag het al helemaal zitten.

 

De liefde voor droogbloemen volgde al snel, want groene vingers heb ik dan weer niet. Planten zijn hier geen lang leven beschoren, droogbloemen daarentegen zijn duurzaam en vragen weinig tot geen onderhoud… en vooral dat laatste leek de ideale combo. Maar opnieuw geen kant-en-klare boeketten voor mij. Niks dat meer voldoening geeft, dan alles zelf te ontwerpen. Ook de communiefeesten van onze dochters gaf ik mijn eigen ‘gouden toets’. De warme reacties, de verwonderde blikken van familie en vrienden bij het zien van de mooie, aangeklede tafel… het gaf me veel voldoening en het zette me verder aan het denken. Een proces dat niet over één nacht ijs ging.

Met een dagelijkse job als stafmedewerker heb ik een goedgevulde agenda die niet altijd even gemakkelijk te combineren valt met mijn gezin. De kinderen vragen hun aandacht en gelijk hebben ze… Maar je hoofd zit overvol en na een intense dag heb je nood aan rust. Herken je dat gevoel? Na lang wikken en wegen besloot ik loopbaancoaching te volgen. De grote levensvragen passeerden op een hobbelig parcours zoekende naar die nieuwe balans tussen werk en privé. En toen kwam alles in een stroomversnelling. Professioneel advies, een coach die meedanste op mijn golven en een partner die me 200% steunt. Meer had ik niet nodig om deze sprong in het onbekende te wagen. Gedachten die al jarenlang in mijn hoofd rond spookten, kwamen eindelijk op papier en mijn ideeën werden concreter. Mijn businessplan kreeg vorm onder het motto: 'Maak van je droom een plan en van je twijfel ik kan.' Ka-mi-lou was geboren!  

 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen verwelkomen in 'mijn winkeltje', om te luisteren naar jouw wensen en samen met jou van gedachten te wisselen. Dit is voor mij ook de sleutel: SAMEN zoeken we naar die persoonlijke toets die jij belangrijk vindt, naar dat tikkeltje meer voor jouw bijzonder moment in jouw leven.

 

Neem een kijkje in mijn collecties, vraag vrijblijvend een offerte of kom je liever eens langs? Altijd welkom (na afspraak).

bottom of page